.

.

Οικοσελίδα

Κοινοτικό Συμβούλιο
Σύνδεσμος Αποδήμων
Ιστορική Αναδρομή
Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο

.

Αρχαιολογικοί Θησαυροί  |   Εκκλησίες   |   Φωτογραφίες   |   Ανακοινώσεις   |  Επικοινωνία

 

29 Αυγούστου 2013. Γιορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η ημέρα της Αποκεφάλισης του Τιμίου Προδρόμου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 29 Αυγούστου 2013 γιορτάστηκε στο χωριό μας με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η ημέρα της Αποκεφάλισης του Τιμίου Προδρόμου.   Της ακολουθίας προέστει ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Πάφου κ. κ. Γεώργιος που μαζί με ένα διάκονο τρεις ιερείς και μερικούς καλούς ψάλτες χάρισαν στο πλήρωμα μαγικές στιγμές.

. .

Με το πέρας της λειτουργίας ο Μητροπολίτης έδωσε τις ευχές του στην κυρία Ιφιγένεια Σ. Φωτίου για να εισέρχεται στο ιερό και να το φροντίζει. Απένεμε επίσης και τιμητικές πλάκες στον ψάλτη του χωριού κύριο Λεόντιο Κεδαρίτη καθώς και τον επίτροπο της εκκλησίας μας κύριο Χρύσανθο Ευσταθίου για τις μακρόχρονες υπηρεσίες τους.

Ακολούθησε δεξίωση στο καφενείο των γυναικών με κάθε λογής νηστίσιμα εδέσματα.    

 

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 έγινε μια «Κεδαρίτικη Βραδιά» για όλους τους Κεδαρίτες που βρίσκονταν στο χωριό. Το πλούσιο φαγητό, το άφθονο ποτό αλλά προ πάντων η καλή διάθεση, το κέφι και η κατάνυξη χάρισαν σε όλου μιαν αξέχαστη βραδιά.

Την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2013, μετά τη θεία λειτουργία έγινε αγιασμός στο καινούργιο Κοινοτικό Κτήριο Κεδάρων. Ακολούθησε δεξίωση στο καφενείο των γυναικών με πολλά εδέσματα και άφθονους λουκουμάδες για όλους.

 
 

Επισκέψεις ...:::

stat tracker for tumblr

©  Κέδαρες / Kedares