.

.

Οικοσελίδα

Κοινοτικό Συμβούλιο
Σύνδεσμος Αποδήμων
Ιστορική Αναδρομή
Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο

.

Αρχαιολογικοί Θησαυροί  |   Εκκλησίες   |   Φωτογραφίες   |   Ανακοινώσεις   |  Επικοινωνία

 
2014 - Ετήσια Χοροεσπερίδα Κεδάρων
 

Το Συμβούλιο Αποδήμων Κεδαριτών οργάνωσε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 με μεγάλη επιτυχία, την ετήσια χοροεσπερίδα Κεδάρων.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί Απόδημοι και φίλοι των Κεδαριτών.

Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μου κάθε φορά που διαπιστώνω πως οι στόχοι μας έχουν επιτευχθεί. Προσδοκώ και ευελπιστώ πως με επίμονη, προσπάθεια και λίγη καλή θέληση το χωριό μας θα αλλάζει όψη κι από τον ένα χρόνο στον άλλο θα γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακό.

Δράττομαι τηςευκαιρίας να αναφερθώ σε μελλοντικά σχέδια του Συμβουλίου μας. Όπως έχω αναφέρει και πιο παλιά ως πρώτο μέλημά μας έχομε την ανακαίνιση του κτηρίου κοντά στο σχολείο που σήμερα λειτουργεί ως καφεστιατόριο. Έχουν ήδη υποβληθεί τα αρχιτεκτονικά σχέδια και περιμένομε να δοθούν η άδεια και τα κοντύλια ώστε να αρχίσομε δουλειά.

Υπό μελέτη βρίσκεται και το πάρκο κοντά στον άγιο Αντώνιο όπου με συνεργασία των μελών του Συνδέσμου Αποδήμων Κεδαριτών έχουμε φυτέψει δεκατρία κυπαρίσσια εις μνήμη των δεκατριών θυμάτων του Μαρί. Ως γνωστό ένα από τα θύματα της τραγωδίας εκείνης, ο αρχικελευστής Κλεάνθης Κλεάνθους ήταν συγχωριανός μας. Υπάρχει σχέδιο να τοποθετηθεί στο χώρο εκείνο μια πλάκα με τα ονόματα όλων των θυμάτων.

Αρκετοί είναι επίσης και οι αγροτικοί δρόμοι γύρω από το χωριό που πρέπει να εγγραφούν και να επισημοποιηθούν. Κάτι τέτοιο θα δώσει τη δυνατότητα αναβάθμισης και ανάπτυξης του χωριού.

Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μου προκαλεί επίσης και η τρίτη έκδοση του περιοδικού «Οι Κέδαρες άλλοτε και σήμερα». Ένα περιοδικό που σκοπό έχει να κεντρίζει τη μνήμη κάνοντάς μας να θυμόμαστε παλιά γεγονότα αλλάκαι πρόσωπα που έζησαν στο χωριόμαςπριν απόπολλάχρόνια.

Εύχομαι σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με αγάπη κι εκτίμηση

Αντωνάκης Περικλέους

 
 
 

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ, ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΙΔΕΣΙΜΟΤΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΚΕΔΑΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

           
           
 
 

Επισκέψεις ...:::

stat tracker for tumblr

©  Κέδαρες / Kedares